Slide
0162 700 550

Webdesign Oosterhout

Webdesign in Oosterhout

Webdevelopment

Waarom ons?

Wij van WMC-Media zijn elke dag bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites, webshops en andere internet producten. Wij laten de klant namelijk na oplevering niet in de kou staan, maar helpen de klant juist verder met het hebben van een succesvol internet product!

Webdesign

Webdesign

Bij elke website of webshop komt een mooi uiterlijk kijken. U wilt uiteraard dat deze er altijd goed uitziet. Door een van onze designers wordt uw website of webshop perfect opgemaakt en ontwikkeld voor zowel online als offline.

Webdevelopment

Maatwerk

Welke wensen u ook heeft, alles wordt op maat gemaakt door ons. Dat is een van de sterke punten van WMC-Media. Wij willen graag contact met u, zodat wij precies weten wat uw wensen zijn. Door dit contact en de wensen kunnen wij precies maken wat u zoekt.

Seo Service

Conceptontwikkeling

U heeft een idee maar heeft niet de middelen om het uit te werken. Dan willen en kunnen wij u met alle plezier helpen. U heeft keuze bij ons om het te laten realiseren, maar ook om het concept mee uit te werken. Wij kunnen het concept realiseren en mee draaiende houden. Kortom, enorm veel mogelijkheden! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@wmc-media.nl

Seo Service

Seo Service

Wanneer u bij ons een website of webshop laat maken, of u hebt er al een in uw bezit, dan wilt u uiteraard ook zo goed mogelijk gevonden worden in Google. Doordat wij beschikken over SEO specialisten kunnen wij ervoor zorgen dat u goed vindbaar bent. Dit levert u meer bezoekers op, waardoor uw bedrijf steeds bekender wordt!

Responsive Design

Responsive Design

Wanneer uw website bekeken wordt, wilt u uiteraard dat het in alle resoluties goed te zien is. Met de nieuwste technieken die wij toepassen kan uw website volledig responsive zijn. Of uw gebruiker het nu bekijkt op een tablet, een smartphone of computer, uw website zal er altijd perfect uitzien!

Logo Design

Logo design & huisstijl

Begint u net een nieuwe bedrijf, of is uw oude huisstijl toe aan vervanging? Dan kunt u, samen met een van onze designers, een eigen huisstijl laten ontwikkelen. Helemaal naar uw wensen en eisen. Precies wat u in uw hoofd heeft, zetten wij op het scherm.

hosting & Mailing

Hosting & mailing

Bij elke website of webshop hoort natuurlijk een hosting, zodat uw website elke seconde goed bereikbaar is. Een e-mailadres met uw eigen website- of bedrijfsnaam erin is natuurlijk ook zeer aantrekkelijk, het ziet er zakelijk uit, en klanten kunnen u makkelijk bereiken. Meer info? Klik hier!

Top
Top