De beste stappen na de oplevering van uw website

Een website hebben is stap 1, een website onderhouden is stap 2.

Wij hebben uw website opgeleverd, en u kunt beginnen met vullen en onderhouden. Zonder uitleg zit u misschien met uw handen in het haar, en daarom hebben wij u voor een blogbericht geschreven over de werkwijze na oplevering! Ook geven wij u tips over bijvoorbeeld het bijhouden van uw blog, hoe u het beste uw berichten kan schrijven, en welke afbeeldingen het beste zijn voor uw website.

Maak het interessant voor de bezoeker.

Belangrijk aan het hebben van een website is het actueel houden van uw website. Verander eens uw teksten, of voeg een hier en daar een plaatje toe. Dit allemaal heeft positieve gevolgen op de vindbaarheid van uw website in bijvoorbeeld Google. Buiten Google is het natuurlijk ook altijd leuk om nieuwe dingen toe te voegen aan uw website, zodat uw bezoekers altijd iets leuks hebben om te lezen of bekijken.

De werking van ons ijzersterk beheer systeem.

Zoals we altijd zeggen zijn we specialist webdesign dongen, en staan we voor kwaliteit, maatwerk en klantvriendelijkheid. Ondanks dat alle websites op maat gemaakt worden, maken we wel bij elke website gebruik van onze sterk ontwikkelde standaard modules, zoals het wijzigen van content, het toevoegen van pagina's en het wijzigen van uw slider afbeeldingen. Voor deze standaard module hebben we een handleiding ontwikkeld, zodat u gemakkelijk deze modules kunt gebruiken. Deze handleiding is hier te downloaden.