Komt uw website naar onze server? Lees hier alles over verhuizen!

Verhuizen zonder zorgen, dat regelen wij wel!

Verhuizen naar een nieuwe server, hoe werkt dit precies en wat moet u hiervoor doen? Bij WMC-Media regelen wij deze overgang geheel voor u. Het enigste wat u moet doen is er voor zorgen dat u een backup heeft gemaakt, voordat wij de verhuizing daadwerkelijk in gang zetten.

Een backup maken, hoe werkt dat?

Voordat we gaan verhuizen is het belangrijk dat er een backup gemaakt wordt van uw e-mail. Omdat de website en de e-mail naar een nieuwe server verhuisd gaan worden, zal de e-mail dus zijn oude mailtjes verliezen. Een backup maken van uw e-mail is afhankelijk van het mailprogramma wat u gebruikt, per mailprogramma is er namelijk een apart stappenplan. Wilt u graag weten hoe u een backup kan maken met uw mailprogramma? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Welke mailinstellingen moet ik gebruiken?

Wanneer de verhuizing is voltooid moet u de volgende gegevens instellen bij uw e-mailaccount om gebruik te maken van onze beveiligde mailserver:

Inkomende mailserver
- vda01.wmc-media.nl
- Poort: 143

Uitgaande mailserver
- vps.wmc-media.nl
- Poort: 25

SSL aanvinken.

Wanneer u bovenstaande instellingen gebruikt zult u gebruik maken van onze beveiligde mailserver, waardoor uw e-mail dus het beste zal functioneren.

Geen idee hoe u de bovenstaande gegevens kunt invoeren? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.